Lening oversluiten

Heeft u een dure lening lopen? En wilt u deze lening oversluiten naar een lening met een lage rente? Dan heeft rsbs.nl de oplossing voor u.
Wij werken samen met de voordeligste banken op het gebied van consumptief krediet. Waar de banken als ABN Amro, Rabobank en ING rentes kunnen berekenen van 6% of meer, kunt u bij ons al geld lenen vanaf het lage rentetarief van slechts 4,3%! Dat is nog eens voordelig geld lenen. Uw lening oversluiten kan u veel geld besparen. Wilt u weten wat u moet doen om uw leningen voordelig over te sluiten? Laat ons u helpen met gedegen advies en lage rentes.

Waar moet u op letten bij een lening oversluiten

Een lening oversluiten moet u natuurlijk voordeel opleveren. Bij RSBS Advies rekenen wij graag voor u uit wat uw voordeel nu echt is als u gaat oversluiten. Hierbij letten wij op veel meer dan alleen de rente. Een lening oversluiten is natuurlijk ook kijken naar de restant looptijd van uw huidige lening. Naar eventuele andere leningen en uiteraard naar de betaalbaarheid. Een lening verstrekken moet natuurlijk wel verantwoord blijven.

Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u op dit moment een persoonlijke lening? En wilt u deze oversluiten naar een doorlopend krediet, of naar een persoonlijke lening met een lagere rente? Laat RSBS Advies met u meerekenen wat de voordelen kunnen zijn. U krijgt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies over geld lenen. En misschien nog wel net zo belangrijk, wist u dat advies over geld lenen helemaal gratis is? Geen addertjes onder het gras, gewoon wettelijk vastgelegd. Bij het bemiddelen van een lening mogen er namelijk geen kosten bij u in rekening worden gebracht. Een persoonlijke lening oversluiten kunt u doen met professionele begeleiding van RSBS advies.

Doorlopend krediet oversluiten

Het grote voordeel van een doorlopend krediet is dat u deze te allen tijde kosteloos en vrijblijvend mag oversluiten. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier veel geld besparen. Het is niet nodig om op eventuele boetes of andere zaken te letten. Bij RSBS Advies rekenen wij graag met u mee. Hoeveel kunt u besparen op uw doorlopende krediet? Leg de vraag bij ons neer, en wij gaan voor u aan de slag. Geen voordeel? Dan zullen wij uw lening ook niet oversluiten.

Leningen oversluiten? Maak het overzichtelijk!

lening oversluiten
Bij RSBS Advies is een lening oversluiten geen sprong in het diepe, maar een afgewogen keuze. Wij begeleiden u in het oversluiten en leggen u duidelijk uit welke stappen we moeten ondernemen om te komen tot een voordelige geldlening.
Bij het oversluiten van uw lening doen wij meer dan alleen maar kijken naar de ene grote lening, wij kijken juist ook naar de kleine(re) kredieten omdat deze vaak een hoge rente hebben. Wellicht verwacht u het niet, maar juist deze kleine leningen maken geld lenen kostbaar.